Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Gelişen teknolojiyle baş başa yangın merdiveni seçenekleri, daha zait kredili hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her devir uyma fail bir firmayız.

FEZA Tip Odası Yangın Bapsı: Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yüzı esna otomasyon sistemlerine onat aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı olabilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle kullanma sahaından yarar olmak amacı ile yapılan, en zait 100 erkek kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta nefer nüshasına destelı olarak merdiven makroliği ayarlanmalıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok giranbaha hale getirmiştir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha mualla mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mualla sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı yüreklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar sundurma kurtarmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

 Fonksiyonel başüstüneğu Yangın kapısı istanbul derece bezemeli tasarımlara da malik olan yangın bapları, camlı yangın bapları, ivedi çıkış bapları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bedii kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine munis olarak imal edilme seçeneklerine de sahiptir.

Haricen başlangıçe reva bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli fakat yangın anında içeriden açılmalıdır (Antipanik tip), sineeride kullanılacaksa antipanik bar sistemine hava göre lazım bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın simultane açılmamaktadır.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Demetevler mahallesinde kâin meseleletmeme İtfaaiye müfredatına onat şekilde yangın cıkış kapısı konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane otomatik olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Ancak kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda hareketsiz yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması zorunlu olarak onaylama edilmektedir.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya başlangıçine yardımcı olacaktır.

Report this wiki page